melino relax

Naši proizvodi

Vuneni program

Prvo što pada u oči kod ove posteljine izrađene od merino vune jeste njen jedinstven dizajn. Ipak, kvalitet prednjači: za izradu je korišćena najkvalitetnija australijska merino vuna, a kontrola kvaliteta izrade obavlja se ručno, svaki izrađeni komad se pojedinačno proverava. Zahvaljući svojim svojstvima, posteljina od merino vune posebno je mekana i ugodna za spavanje pa ima blagotvorno delovanje na ljudski organizam:
– pozitivno utiče na zglobove i kosti
– održava optimalnu temperaturu tela i vlažnost
– ne izaziva alergije i omogućava disanje kože

Magnetni program

Magnoflex kolekcija predstavlja prirodne medicinske proizvode prve klase na bazi magnetnog polja, koji su razvijeni, proizvedeni i kontrolisani u skladu sa sigurnim i zdravstvenim zahtevima. Jedne od brojnih prednosti korišćenja Magnoflex proizvoda su:
– bolja kondicija tokom čitavog života
– ublažavanje telesne tegobe bez nuspojava
– uklanjaje bola bez rizika po zdravlje
– zaštita od štetnih zračenja, podzemnih voda i elektromagnetnog smoga

Kristalni program

Sa neizmernim blagotvornim značajem za ljudski organizam, još iz doba antičkih civilizacija, kristali su se upotrebljavali za ublažavanje bola, za isceljenje, podizanje nivoa životne energije i potpuno održavanje zdravstvenog, fizičkog i duhovnog balansa ljudskog tela. Moć terapije kristalima je čudotvorna, a korišćenjem naših proizvoda u to ćete se i uveriti.

Filteri za vazduh i vodu

Svesni značaja optimalnog odnosa minerala u pijaćoj vodi za zdravlje celokupnog organizma, mi smo konstruisali OMNIA filter koji taj balans minerala obezbeđuju.

,,Zdravlje je u umerenosti, u balansiranom odnosu minerala u organizmu” poručuju stručnjaci, mi, u skladu sa našim motom, na to dodajemo:

Lepota je u zdravlju!
 

Masažni program

Brojnim istraživanjima dokazano je da masaža donosi velike zdravstvene benefite i da je potrebna svakom i poželjna u različitoj životnoj dobi. Masažerima iz našeg asortimana možete obaviti svaku vrstu masaže jednostavno i efektivno, sa pogodnošću obavljanja iz udobnosti svog doma.  Nudimo Vam nekoliko proizvoda izuzetnog kvaliteta, na Vama je da pronađete masažer koji Vam najviše odgovara.