Naši proizvodi

Masažni program

Sano Plus Masažeri

Naš cilj je maksimalna relaksacija, uklanjanje stresa i generalno poboljšanje kvaliteta Vaših života. Zato su naši Sano Plus masažeri, kao skup italijanskog dizajna, naučne inovacije i zdravstvenog benefita, pravi proizvodi za dobrobit Vašeg zdravlja. Sano Plus je široko poznat po svojim proizvodima za masažu u kući i dalje je vodeći inovator u tehnologiji masaže. Njihovim najnovijim tehnologijama i inovacijama konstantno poboljšavaju svoje proizvode, čineći ih stalno boljim za naš zdravstveni benefit.

U našem asortimanu naći ćete nekoliko vrsta masažera, posebno dizajnirani za svaku zdravstvenu potrebu i u korist sveopšteg Vašeg zdravstvenog stanja.

Benefiti:

Poboljšava kvalitet Vašeg sna, opušta telo, otklanja umor i umanjuje stres

Poboljšava telesne funkcije, utiče na poboljšanje cirkulacije krvi u telu

Ublažava i otklanja grčeve i bolove u mišićnoj regiji

Normalizuje gastrointestinalne funkcije, poboljšava rad bubrega i kod muškaraca rad prostate

Ublažava glavobolju i migrene, poboljšava cirkulaciju krvi do mozga i doprinosi boljoj koncentraciji i pamćenju

Poboljšava kvalitet, zadovoljstvo i sreću u životu

Vulcano masažer

Masaža stopala ili refleksologija podrazumeva stimulaciju refleksnih aku tačaka na stopalima. Ove tačke predstavljaju nervne završtke svih naših organa i delova tela. Upravo masažom stopala mi stimulišemo i poboljšavamo rad celog tela.

Masažer ima dve brzine rada i sam program masaže traje 15 minuta. Prva brzina simulira šetnju, dok druga brzina simulira brzi hod. Efekat koji masažer ostvaruje na naš organizam nakon 15 minuta rada je kao da smo prešli 5 km peške bosi. Zbog ove funkcije neophodan je za osobe koje se otežano ili nedovoljno kreću i koje su polupokretne ili nepokretne, da se poboljša cirkulacija, ojača mišićna struktura i omogući bolja pokretljivost.

Pored refleksoterapije, ovaj masažer omogućava i FIR terapiju, terapiju svetlosti protiv bolova. Ona smanjuje otok i bol u stopalima koji je posledica brojnih faktora kao što su: artritis, giht, dijabetes, trn u peti, ravni tabani, povrede, itd. Takođe, poboljšava cirkulaciju i efikasno deluje na probleme sa kožnim oboljenjima, ubrzava proces regeneracije i poboljšava stanje kože.

Fortuna masažer

Lepo dizajniran, lako prenosiv i jednostavan za upotrebu, Fortuna masažer nudi više vrsta masaže: „Šijacu“ (oponašanje pokreta ruku), masažu gnječenjem, masažu valjcima, toplotnu masažu, masažu uz pomoć vazdušnih jastučića.

Benefiti korišćenja Fortuna masažera su brojni: on pokriva sve refleksološke tačke, potpuno opušta Vaše telo, otklanja umor i smanjuje stres. Poboljšava cirkulaciju i pomaže poboljšanju  metabolizma. Pruža potpuni užitak i relaksaciju.

Fortuna masažer ima šest nivoa jačine masaže vazdušnim pritiskom, 3 režima rada i dva nivoa brzine masaže gnječenjem. Takođe, razlikuje i automatski i ručni režim rada: dva promenljiva automatska režima rada. Sadrži i dva nivoa podešavanja temeprature pri grejanju: niža i viša temperatura. Isključivanje je automatsko, nakon 15 minuta masaže.

Apollo S masažer

Apollo S masažer sa svojim novim izgledom i izuzetnim zakrivljenim dizajnom čvrsto masira svaku tačku oponasajući „Šijacu“ (pokrete ruku), gde jačina masažera zavisi samo od Vas i omogućava dubinsku masažu vrata sa četiri masažne glave i pokretima „gore-dole“ radi potpunog Vašeg opuštanja.

Masaža Apollo S masažerom pozitivno utiče na poboljšanje celokupne telesne funkcije, na poboljšanje cirkulacije krvi u telu kako bi se snabdelo odgovarajućim hranljivim materijama. Takođe poboljšava limfnu detoksikaciju i opušta mišiće kako bi  telo održalo balans jina i janga. Omogućava pravilno držanje i jača mišiće leđa. Otklanja konstipaciju i druge  gastrointestinalne nepovoljnosti. Jača imunitet, zateže kožu i poboljšava razgradnju celulita. Koristi se kao preventiva, sa primarnom svrhom očuvanja zdravlja, a i sastavni je deo fizikalne medicine.

    Jupiter masažer

    Leđni masažer omogućava masažu vratne regije, leđne regije i butina, gluteusa i kukova. Sadrži 4 rotacione masažne kugle i oponaša pokrete ruku, a kako su rotacione kugle podesive po visini lako se adaptira za različite regije tela. Kod vratne regije ublažava bol kod spondiloze, diskopatije, ukočenosti, omogućava se bolja cirkulacija krvi do mozga i doprinosi boljoj koncentraciji i pamćenju. Prilikom masaže sedalnog dela koja radi po principu varia – vibro – masaže, poboljšanja koja uočavamo su: ublažava bolove i grčeve u mišićima, ublažava ukočenost u zglobovima, omogućava bolju cirkulaciju u nogama i pomaže razgradnju celulita.

    Uz ovaj masažer dobićete i adapter za automobil, što Vam omogućava da se opustite i u udobnosti Vašeg automobila. Sa Jupiter masažerom, mogućnošću masaže celih leđa i opcijom vibriranja, 5 minuta ove masaže je sasvim dovoljno za potpunu relaksaciju. Da bi efekat bio delotvoran neophodno je svakodnevno korišćenje masažera je 2 puta: ujutru nakon ustajanja, radi pokretanja cirkulacije i motoričkih sposobnosti i uveče pre spavanja da oslobodi od stresa i napetosti.