naši proizvodi

Kristalni program

Ametist

Ametist je jedan od najdragocenijeg kamenja poznat kroz istoriju, priželjkivan kod mnogih civilizacija – i u prošlosti i sada. Energija koju odaje ametist stvara harmoniju i balans, a takođe deluje umirujuće na nervni sistem, tj. on transformiše negativnu energiju iz svog okruženja u pozitivnu. Uz to, kristal ametist pomaže da se ublaže problemi sa spavanjem i poboljšava kvalitet sna stvaranjem mirne sredine za spavanje. Zato ametist je jedan od najdragocenijih i najprirodnijih materijala u svetu za koje se zna da štite čoveka od svih negativnih uticaja svakodnevog života.

Benefiti:

Poboljšanje cirkulacije, infracrvena energija pojačava tok krvi ka tkivu kroz telo, dostavljajući vitalne hranjive materije uz povećavanje nivoa kiseonika

Obnavljanje i osnaživanje ćelija, povrede brze zarastaju, bol se umiruje i kondicija i izdržljivost se pojačavaju

Miriniji san – Seliant koji se koristi u posteljini klinički dokazano poboljšava odmor nakon spavanja, a ispitanici u probnoj studiji su zaspali u proseku 15 minuta brže nego inače

Potpuna detoksikacija orgnizma 

Jačanje imunog sistema, poboljšava proizvodnju hormona i usklađuje endokrini sistem i metabolizam

Oslobađa od fizičkog, psihološkog i emotivnog bola i stresa. Smanjuje glavobolju i opusta napetost 

Dobro pročisćava krv. Leči bolesti pluća i respiratornog trakta kao i bolesti digestivnog trakta

Reguliše temperaturu tela. Optimizacijom toka krvi, Seliant olakšava telu da održava svoju idealnu temperaturu

Seliant se neće istrošiti, direktno popunjavajući vlakno našom mešavinom minerala, efekti Selianta se nikada ne umanjuju pranjem ili nošenjem kao materijali koji su samo presvučeni

 

 

Ametist

Najdelotvornija i najprirodnija zaštita od negativnih uticaja svakodnevnog života je jedno čudo prirode, sa svojom izuzetnom bojom i glamuroznim efektom, ametist je element priželjkivan kod mnogih civilizacija – i u prošlosti i sada. Uz njegov svetlucavi šarm, energija koju odaje ametist je jedna od najdragocenijih i najprirodnijih materijala.

U svetu za koje se zna da štite čoveka od svih negativnih uticaja svakodnevog života. Uz pomoć transformacije negativne u pozitivnu enegriju, Ametist poboljšava funkcije mozga uklanjajući upravo tu negativnu energiju koja se nakupila u telu. On udaljava negativne misli stvaranjem mirne atmosfere. Ametist uklanja umni zamor koji je rezultat preteranog rada I stresa, a takođe štiti ljude od negativnih uticaja zračenja iz elektronskih uredjaja.

Seliant

Decenije razvoja od strane vodećih stručnjaka iz oblasti medicine, fizike i biologije, kao i posveceni Naučni savetodavni odbor su za rezultat imale njihovo vlakno koje je ispunjeno moćnom mešavinom termoaktivnih minerala. Pokretano našim sopstvenim metabolizmom, to vlakno je više hibridni motor nego tekstil. Ono reciklira i pretvara energiju isijavanja telesne toplote u nešto što našem telu daje merljivi podsticaj – infracrvenu energiju.

Seliant vraća toplotu tela nazad, dok većina drugih tekstila zarobe ili ventiliraju toplotu tela. Seliant tehnologija ide dalje od toga – ona pretvara odbačenu energiju u upotrebljivu energiju, tj. deluje kao katalizator. Minerali korišćeni u svakom vlaknu su izabrani zbog njihove termoaktivne sposobnosti da najdelotvornije pretvore telesnu toplotu u infracrvenu energiju i reflektuju je nazad u telo dajući nosiocu dobrobiti do njihove same srži. Kao i izvor obnovljive energije.

Asortiman

U našem asortimanu možete naći krevetnu podlogu i jastuk različitih dimenzija. Učinite nešto za sebe, ugodite sebi i kupite još danas:

Dimenzije:

Podloga: 90 x 200cm i 160 x 200cm

Jastuk: 40 x 70cm i 50 x 70cm