Naši Proizvodi

Magnetni program

Magnoflex proizvodi

Magnoflex kolekcija predstavlja prirodne medicinske proizvode prve klase na bazi magnetnog polja, koji su razvijeni, proizvedeni i kontrolisani u skladu sa sigurnim i zdravstvenim zahtevima. Magnoflex proizvodi su spoj nemačke tečnosti, kvaliteta, dugovečnosti i domaćeg entuzijazma (magnetni ulošci se proizvode u Nemačkoj, a završno povezivanje u proizvod se obavlja u Srbiji).

Naš asortiman Vam nudi magnetnu podlogu za krevet različitih dimenzija, koji brinu o Vašoj maksimalnoj udobnosti i relaksaciji, sa ujedno brojnim zdravstvenim pogodnostima.

Benefiti:

Pomažu kod regeneracije tkiva, posebno kod reumatskih bolesti i teškoća

Stimulišući mišićna tkiva, doprinose dobroj kondiciji tokom čitavog života

Ublažavaju telesne tegobe bez nuspojava

“Dodavajući” enegriju magneti poboljšavaju cirkulaciju celog tela i limfe 

Uspešni su u uklanjanju bolova i otoka bez rizika po zdravlje

Dugovečnost i visok standar kvaliteta

Prirodnog su porekla, a magneti su poznati po svojim terapijskim benefitima

Lako rukovanje, potpuno se prilagođavaju anatomiji tela

Štite od štetnih zračenja, podzemnih voda, elektromagnetnog smoga i hartmanovih čvorova

Magnetna podloga

Magnetna podloga je proizvod prve klase na bazi magnetnog polja, razvijan, proizveden i kontrolisan u skladu sa sigurnosnim i zdravstvenim zahtevima. 

Spoljašnji gornji sloj se sastoji od posebnog pamučnog platna protkanog sa srebrnim nitima, takozvanog silver platna. Spoljašnji donji sloj predstavlja mrežu koja pomaže prozračivanju podloge, a samim tim i tela pri spavanju. Unutrašnji deo se sastoji od termoizolatora, koji brine o Vašoj udobnosti, u kojem je smešten uložak sa magnetnim trakama.

Magnoflex podloga dodatak za krevet može se nabaviti u standardnim veličinama od 90cm x 200cm do 160cm x 200cm, a jastuk je dimenzija 40cm x 70cm.

Tajna Magnoflex magnetnih traka

Magnoflex magnetni film sastoji se od 90% fino raspoređenog magnetnog praha i 10% modifikovanog polietilena. Koristimo samo materijale izuzetnog kvaliteta.

Kroz stalnu kontrolu sirovina i kontrolu gotovih proizvoda zagarantovan je maksimalni kvalitet magneta. Magnoflex magnetni filmovi ne sadrže lekove, niti zrače. Visoka magnetna indukcija i jačina polja do 780G, kod Magnoflex magnetnih filmova opstaju godinama i nisu podložni starenju. 

Nemački kvalitet

Magnoflex – proizvodi magnetnog polja su mediciski proizvodi prve klase i u skladu sa smernicama 2003/32/EG, kako po osnovi razvoja i proizvodnje, tako i po našoj izradi, zdravstvenim i sigurnosnim zahtevima (sertifikovani prema DIN EN ISO 13485:2007). Već više od 20 godina se proizvode u kompaniji našeg poslovnog partnera u Lidinghauzenu. Njihovi proizvodi se proizvode uz uvažavanje najnovijih dostignuća u oblasti primene magnetnoh polja.

Magnetne trake se sastoje od 4 bipolarne magnetne trake od po 181G, anizotrop 4 segmentna polja od po 780G + 6 segmentnih polja od po 780G u lumbalnom delu kičme i 2 x 4 segmentna polja od po 780G u predelu stopala.